Arguvan İlçesine 500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu

BüyükÅŸehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve Arguvan Belediye BaÅŸkanı Mehmet KızıldaÅŸ birlikte yapımı büyük oranda tamamlanan spor kompleksi alanında incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar.

Okyay: Salon sporlarının tamamının yapılabileceği bir alan oluşturduk

Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Arguvan Ä°lçemize 500 seyirci kapasitesine sahip bir kapalı spor salonu kazandırmış olacağız. Kapalı spor salonumuzdaki çalışmalar tamamlanma aÅŸamasında. Arguvan ilçemizde gençlerin sportif aktiviteleri ile diÄŸer etkinliklerin yapılacağı bir kapalı alan olmadığından sıkıntılar yaÅŸanıyordu. Arguvan Belediye BaÅŸkanımızın ve vatandaÅŸlarımızın bu yönde talepleri olmuÅŸtu. BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımızın, ilçemizdeki bu açığın kapatılması noktasında çalışmalar yapılması gerektiÄŸini belirtmesi ile birlikte çalışmalar baÅŸlattık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inÅŸaatı baÅŸladı ve ÅŸu anda son aÅŸamaya gelindi. En kısa sürede hizmete açmış olacağız. Salon sporlarının tamamının yapılabileceÄŸi bir alan oluÅŸturduk. Arguvanlı hemÅŸerilerimize hayırlı olsun” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

KızıldaÅŸ: Bireysel ve takım sporlarının yapılacağı çok önemli bir merkez olacak

Kapalı spor salonu tamamlandığı zaman Arguvan’ın önemli bir eksiÄŸinin giderilmiÅŸ olacağını belirten Arguvan Belediye BaÅŸkanı Mehmet KızıldaÅŸ, “Çok amaçlı spor salonunun önemi Arguvan için çok büyük. Burada bütün öÄŸrencilerimizin spor yapabileceÄŸi, bireysel ve takım sporlarının yapılacağı çok önemli bir merkez olacak. BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teÅŸekkür ediyoruz. Gerçekten ilçemizin önemli bir eksiÄŸiydi. Tamamlandığında bu ihtiyaç giderilmiÅŸ olacak. Bu alandaki hizmetlerinden ve diÄŸer alanlarda yapmış olduÄŸu hizmetlerden dolayı BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve ekibine teÅŸekkür ediyoruz. Genel Sekreter Yardımcımız ile birlikte incelemelerde bulunduk son aÅŸamaya gelindi ve yakın bir sürede de bitecek. Ä°lçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.