AĞBABA’DAN ARGUVAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

AÄŸbaba, “Haksızlıklarla, iftiralarla uÄŸraşılan bir seçim süreciydi. Bunları duymazdan geldik. Arguvan’da kardeÅŸliÄŸin, barışın ve sevginin kazanması için mücadele ettik. Öyle de oldu” diyerek CHP’ye destek olan Arguvanlılar’a da teÅŸekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli AÄŸbaba 31 Mayıs yerel seçimlerde Arguvan Belediye BaÅŸkanlığına seçilen Ersoy Eren’i makamında ziyaret etti.
Ä°lk önce Arguvan CHP Ä°lçe Örgütünü ziyaret eden milletvekili Veli AÄŸbaba ve Malatya Ä°l BaÅŸkanlığı yöneticileri daha sonra Arguvan Belediye Binasına gelerek baÅŸkan Ersoy Eren’i ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye binası önünde Arguvanlılar’ın yoÄŸun ilgisiyle karşılaÅŸan AÄŸbaba belediye baÅŸkanı Ersoy Eren’e hayırlı olsun dileklerini iletti.
AÄŸbaba’ya seçim sürecinde ve öncesinde Arguvan’a vermiÅŸ olduÄŸu destekler nedeniyle teÅŸekkür eden belediye baÅŸkanı Ersoy Eren, “YoÄŸun bir seçim sürecini geride bıraktık. Ä°lçe örgütümüz ve Arguvanlılar’ın desteÄŸi ile Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimi kazandık. Biz seçim süreci boyunca milletvekilimiz Veli AÄŸbaba’nın çok büyük desteÄŸini gördük. Ä°l yönetimimiz ve kadınlarımız, gençlerimizde aynı ÅŸekilde büyük emek harcadılar. Kendilerine Arguvan adına teÅŸekkür ediyorum. Milletvekilimizin desteklerinin artarak devam edeceÄŸine inanıyorum. Arguvan’a gönül bağı olan vekilimiz geçmiÅŸ yıllarda da önemli hizmetler yaptı ilçemize. Artık beraber kendisinin destekleriyle daha güzellerini yapacağız” dedi.
“SEÇÄ°MDEN ÖNCE NE SÖZ VERÄ°LDÄ°YSE HEPSÄ° HIZLICA GERÇEKLEÅžECEK”
CHP Malatya Milletvekili Veli AÄŸbaba ise, önemli projeleri Arguvan’da hayata geçireceÄŸini belirterek ÅŸu açıklamaları yaptı;
“Çok zor ÅŸartlarda bir seçim süreci yaÅŸadı Arguvan. Haksızlıklarla, iftiralarla uÄŸraşılan bir seçim süreciydi. Bunları duymazdan geldik. Arguvan’da kardeÅŸliÄŸin, barışın ve sevginin kazanması için mücadele ettik. Öyle de oldu. Arguvan içinde partimiz içinde hayırlı oldu. Ersoy Eren yıllarca sivil toplum kuruluÅŸlarının içerisinde olan, kendi köyüne kendi ilçesine hizmet eden bir arkadaşımızdı. Arguvan’ı farklı noktalara taşıyacağına eminiz. Bizlerde hep arkasında olacağız, destekçisi olacağız. Herkes çok iyi bilsin ki Arguvan’a geçmiÅŸte ne yapıldıysa emeÄŸimiz vardır. Arguvan’a tüm kapılar hep açıktı, açı olacak. Seçimden önce ne söz verildiyse hepsi hızlıca gerçekleÅŸecek. Ä°lk hizmetimiz ise kadın ve gençlerimize dinlenme merkezi, yaÅŸam alanı yapacağız. Benim yıllardır yapmak istediÄŸim ozanlar sokağı projesini de hızlıca yapacağız.
Arguvanlılar uygun görürse türkü festivalinin bir gününü Malatya’da da yapmak istiyorum. 2 gün sürüyorsa 3 gün sürsün ve bir gün Malatya’da olsun. Her yıl olduÄŸu gibi bu sene de festivale maddi manevi her anlamda desteÄŸimiz olacak. Bugüne kadar görülmemiÅŸ bir festival yapmak istiyoruz. Çalışmalarına tüm Arguvanlılarla baÅŸlayacağız.”