CEMAL ÖZTAŞ VE HÜSEYİN ŞAHİN'DEN BAŞKAN KIZILDAŞ'A ZİYARET

Araştırmacı-Yazar Hüseyin Şahin ve Arguvan Türkülerinin en önemli icracılarından olan Cemal Öztaş Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti.

Araştırmacı-Yazar Hüseyin Şahin’in Arguvanlı Ozan Abbas Ekici’nin yaşamı, sanatı, şiir ve türkülerini kaleme aldığı “Arguvanlı Ozan Abbas Ekici/Mezarımın İşareti Kırmızı" isimli kitabını yayınladıktan sonra Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a hediye etti.

Araştırmacı-Yazar Hüseyin Şahin yaptığı konuşmada “Bugüne kadar bilinmeyen eserlerini derleyip, bilgi ve belgelerle destekleyerek bilimsel bir bakışla yayına hazırladığım ‘Arguvanlı Ozan Abbas Ekici/Mezarımın İşareti Kırmızı’ isimli kitabımı ozanımızın vefatının 23. yılında sevenleriyle buluşturmak istedik.” dedi.

Sanatçı Cemal Öztaş’da Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada sanata ve kültüre verdiği desteklerden dolayı Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise Araştırmacı-Yazar Hüseyin Şahin’in hazırlamış olduğu "Arguvanlı Ozan Abbas Ekici/Mezarımın İşareti Kırmızı” adlı kitap için hayırlı olsun derken Sanatçı Cemal Öztaş’a da Arguvan Türkülerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.