BAŞKAN KIZILDAŞ’TAN KURSİYERLERE ZİYARET

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Dikiş Nakış Kursunu ziyaret etti.

Mesleki anlamdaki kursların önemli olduğunu belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceleyerek “kursiyerlerimiz ortaya gerçekten çok güzel bir işçilik örneği çıkarmışlar’’ dedi.

Başkan Kızıldaş, “Bayanlarımızın böylesine yoğun ilgi ve katılım gösterdiği kursların becerilerini geliştirmede, boş zamanlarını değerlendirmede ayrıca ev ekonomilerine katkı sağlamasında büyük etken. Arguvan Belediyesi olarak olanaklarımız ölçüsünde destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Kursiyerler ise Başkan Kızıldaş’a kurslara ve ilçe halkına verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.