BAŞKAN KIZILDAŞ ARGUVAN'DA TÜM OKULLARI ZİYARET ETTİ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, 2018- 2019 yeni eğitim öğretim yılının ilk haftasında Arguvan’daki tüm okulları ziyaret etti.

Eğitim - Öğretim yılının başlamasıyla Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk haftasında ilçedeki tüm okulları ziyaret etti.

Başkan Kızıldaş “Yeni eğitim-öğretim yılının, öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

Kızıldaş “Eğitime önem veriyoruz. Eğitim Kurumlarını ziyaret ediyoruz. Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına, öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarı dolu bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.