ARGUVAN BELEDİYESPOR BARAJ MAÇINA ÇIKIYOR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta normal sezonun sona ermesinin ardından gözler baraj maçına çevrildi.

İki Malatya takımının yer aldığı BAL Ligi’nde, sezonu Malatya Yeşilyurt Belediyspor’un altında tamamlayan İnönü Üniversitesispor, statü gereği Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi’nde sezonun şampiyonu Arguvan Belediyespor ile baraj maçında karşı karşıya gelecek.

Malatya’da oynanacak olan baraj maçını İnönü Üniversitesispor kazanırsa BAL Ligi’nde yoluna devam edecek. Karşılaşmayı Arguvan Belediyespor kazanırsa, Arguvan ekibi BAL Ligi’ne yükselecek, İnönü Üniversitesispor ise Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne düşecek.

Arguvan Belediyespor - İnönü Üniversitesispor Play-Out maçı 23 Nisan Pazar günü saat: 15.00'da Yeşiltepe 1 Nolu Sahada oynanacak.