ARGUVAN BELEDİYE SPOR KAMPA GİRDİ

Malatya 1. Amatör Lig'de Şampiyon olan Arguvan Belediye Spor'da Kulüp Başkanı Kanber Yıldırım ve yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kanber Yıldırım, İnönü Üniversitesi ile 23.04.2017 Pazar günü (yarın) Malatya'da oynayacakları Play-Off karşılaşmasına Başkan Kızıldaş’ı davet ederek, "Değerli başkanım yarın kritik bir mücadele oynayacağız. Bu zorlu karşılaşmada sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. Sizlerin desteği ile birlikte İnönü Üniversitesispor’u mağlup ederek adımızı BAL Ligine yazdıracağız" dedi.

Başkan Kızıldaş ise Arguvan Belediye Spor’un ziyaretinden ve davetinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, “Arguvan Belediye Spor başarılı bir grafik çizerek Malatya 1. Amatör Ligine renk katmıştır. Arguvanlı sporseverlerin maçlara ilgisi oldukça yüksek seviyede. 23 Nisan Pazar günü saat: 15.00’da İnönü Üniversitesispor ile Bölgesel Amatör Ligi Final maçından galip gelip adımızı Bölgesel Amatör Ligine yazdıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından Arguvan Belediye Spor takımı Arguvan’da ter antrenmanına çıktı. Antrenman sonrası barbekü ziyafetine katılan Arguvan Belediye Spor takımı İnönü Üniversitesi maçı öncesi kampa çekildi.